Komt u ruimte tekort en wilt u opslag huren in Amsterdam?

Bij iedereen staan er wel eens spullen in de weg. Bij de een omdat hij moet verhuizen, bij de ander omdat hij nou eenmaal veel zware spullen voor werk nodig heeft en bij weer een ander omdat die heel erg van winkelen houdt. Helaas heeft niet iedereen een handige grote zolder of garage waar alles opgeslagen kan worden. Gelukkig is daar een goede oplossing voor! U kunt namelijk heel gemakkelijk een opslag huren.

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslag huren Amsterdam

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • Ik was zelf wat opslagmaterialen vergeten mee te nemen (dacht dat deze nog in mijn box stonden, maar waren al op). Gelukkig kon ik van een van de medewerkers in de shop boxen en beschermende kleden kopen voor een degelijke prijs.

  Veel gemak in hun shop!
  Maarten Visser, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam
 • Online had ik de rekenmodule voor opslagruimte ingevoerd, na de offerte aanvraag belde een aardige mevrouw mij op en die gaf aan dat ik een andere ruimte nodig had dan ik zelf bedacht had! Dat noem ik nog een meedenken met je klant! Bedankt meiden!

  Top meegedacht
  Simone Klaver, Amsterdam

Korte periodes

Wilt u voor een korte periode wat extra ruimte huren omdat u uw spullen niet kwijt kunt? Bijvoorbeeld omdat u met een verhuizing bezig bent waardoor u veel spullen kwijt moet waar u thuis de ruimte niet voor heeft? Dan is een opslag Amsterdam huren wellicht een goede optie voor u. U kunt hier een opslag huren die geschikt is voor het doel waarmee u de opslag wilt huren. Er zijn verschillende maten beschikbaar en u kunt de opslag zelfs delen met familie of vrienden! Ideaal dus!

Langere periodes

Wonen in Amsterdam kan erg duur zijn. Zou u eigenlijk wel wat extra ruimte willen hebben in uw huis maar is dat voor u niet mogelijk? Dan is een opslag huren Amsterdam voor langere tijd een oplossing. Hier kunt u een opslag huren voor langere tijd waar u al uw extra spullen kwijt kunt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kerstspullen die eigenlijk alleen maar in de weg staan. Of houdt u van wintersport maar kunt u uw skispullen niet kwijt? Dan kan het huren van een opslag in Amsterdam ook een oplossing zijn! U zou het kunnen zien als een extra zolder die zich buiten uw huis bevindt.

Kortom, komt u ruimte te kort en zoekt u een oplossing voor dit probleem? Een opslag huren in Amsterdam kan hiervoor een goede oplossing zijn. Zo groot als u het wilt. Of u nu voor lange tijd een ruimte zoekt of dat u voor een korte periode wat extra spullen kwijt wil. Twijfel dus niet langer en neem contact op.

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslag huren Amsterdam

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslag huren Amsterdam

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslag huren Amsterdam

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: opslagbox huren Amsterdam, goedkope opslag Amsterdam, toegankelijke opslag Amsterdam, huur een opslagbox Amsterdam, opslag Amsterdam, opslag huren Amsterdam, opslag in Amsterdam huren, huur opslag Amsterdam, goedkope opslag huren Amsterdam, voordelige opslag huren Amsterdam