Voor de beste opslag huren in IJ-Burg moet je bij OKEBOX zijn

Zit u midden in een verhuizing en weet u niet waar uw spullen heen moeten? Of bent u op zoek naar een tijdelijke opslag voor spullen waar u momenteel geen ruimte voor heeft? Huur dan een opslagruimte bij Okebox, wat zorgt draagt voor uw spullen. Opslag huren IJ-Burg is de perfecte manier om uw spullen tijdelijk op te slaan. U heeft er geen omkijken naar en tijdens uw verhuizing staan diezelfde spullen niet onnodig in de weg. Nergens vindt u opslagruimte zo goedkoop als bij Okebox. Zoekt u een goedkope en veilige plek om uw spullen op te slaan, dan is opslagruimte huren bij Okebox de ideale oplossing.

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslag huren IJ-burg

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam
 • Online had ik de rekenmodule voor opslagruimte ingevoerd, na de offerte aanvraag belde een aardige mevrouw mij op en die gaf aan dat ik een andere ruimte nodig had dan ik zelf bedacht had! Dat noem ik nog een meedenken met je klant! Bedankt meiden!

  Top meegedacht
  Simone Klaver, Amsterdam
 • Ik was zelf wat opslagmaterialen vergeten mee te nemen (dacht dat deze nog in mijn box stonden, maar waren al op). Gelukkig kon ik van een van de medewerkers in de shop boxen en beschermende kleden kopen voor een degelijke prijs.

  Veel gemak in hun shop!
  Maarten Visser, Amsterdam
 • OKEBOX is professioneel, veilig en goedkoop! Ik ben al binnen slechts 15 minuten bij OKEBOX Volendam in plaats van 35 minuten hutje-mutje naar de Zuidas.

  Sneller bij OKEBOX dan de zuidas
  Fam. Koster, Zeeburg Amsterdam

Okebox zorgt voor snelle en efficiënte opslag van uw spullen

Opslag huren IJ-Burg kunt u regelen via Okebox, dat voor u veel mogelijkheden heeft te bieden. Snelheid en efficiency zijn de factoren die leiden tot een nauwkeurig opslag van uw spullen. U kunt een box naar eigen wens kiezen voor uw spullen. De overeenkomst zal direct in orde gemaakt worden, waarna u de beschikking heeft over twee sleutels en een toegangspas voor de door u gekozen box. Uw spullen worden 24 uur per dag door 46 camera’s in de gaten gehouden, waardoor een optimale veiligheid wordt gegarandeerd.

Okebox biedt kwaliteit, service en maatwerk bij opslagruimte huren IJ-burg

Opslag huren IJ-Burg bij Okebox is de ideale manier om tijdelijk uw spullen op te slaan. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief, waarmee Okebox in de regio de goedkoopste dienstverlener is. Bij Okebox hoeft u eveneens nergens lang aan vast te zitten, gezien de overeenkomst maandelijks opzegbaar is. Ook bestaat er de mogelijkheid om de overeenkomst tussentijds aan te passen. Okebox regelt dat uw spullen op een correcte en nette wijze worden opgeslagen, zonder dat u daar ook maar enig omkijken naar heeft. Kwaliteit, service en maatwerk maken Okebox tot de onderscheidende dienstverlener ten opzichte van andere bedrijven in de regio. Wilt u, uw spullen op een veilige plek op laten slaan? Huur dan snel een box bij Okebox.

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslag huren IJ-burg

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslag huren IJ-burg

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslag huren IJ-burg

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: goedkope box huren IJ-burg, goedkope opslag IJ-burg, goedkope opslagruimte IJ-burg, huur een goedkope box IJ-burg, opslag IJ-burg, goedkope opslag huren IJ-burg, goedkope opslagruimte IJ-burg, grote opslagruimte IJ-burg