Voor de beste Opslag huren Zeeburg moet je bij OKEBOX zijn

Heeft u behoefte aan opslagruimte en kunt u, uw spullen thuis niet meer kwijt. Dan is opslag huren Zeeburg bij Okebox de perfecte oplossing. Hier krijgt u de beschikking over een box waarin u al uw spullen veilig en droogt kunt opslaan. Heel handig als u bijvoorbeeld midden in een verhuizing zit en geen plaats heeft voor alle spullen. Ook voor spullen die bij u in de weg staan is een box huren een perfecte oplossing. Tegen een scherpe prijs kunt u een box huren, waar u niet lang aan hoeft vast te zitten. Een perfecte oplossing voor mensen die tijdelijk op zoek zijn naar opslagruimte voor hun spullen.

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslag huren Zeeburg

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam
 • Online had ik de rekenmodule voor opslagruimte ingevoerd, na de offerte aanvraag belde een aardige mevrouw mij op en die gaf aan dat ik een andere ruimte nodig had dan ik zelf bedacht had! Dat noem ik nog een meedenken met je klant! Bedankt meiden!

  Top meegedacht
  Simone Klaver, Amsterdam
 • Ik was zelf wat opslagmaterialen vergeten mee te nemen (dacht dat deze nog in mijn box stonden, maar waren al op). Gelukkig kon ik van een van de medewerkers in de shop boxen en beschermende kleden kopen voor een degelijke prijs.

  Veel gemak in hun shop!
  Maarten Visser, Amsterdam
 • OKEBOX is professioneel, veilig en goedkoop! Ik ben al binnen slechts 15 minuten bij OKEBOX Volendam in plaats van 35 minuten hutje-mutje naar de Zuidas.

  Sneller bij OKEBOX dan de zuidas
  Fam. Koster, Zeeburg Amsterdam

Okebox biedt optimale veiligheid voor uw spullen

Als u op zoek bent naar een veilige opslagplaats voor uw spullen dan is opslag huren Zeeburg via Okebox de beste oplossing. Hier staan uw spullen veilig en droog onder het toezicht van 46 camera’s, die 24 uur per dag alles registreren. U heeft dan ook geen omkijken meer naar uw spullen, die veilig voor u worden opgeslagen. Ter plaatse kunt u direct een overeenkomst afsluiten. Daarbij krijgt u een slot met twee bijbehorende sleutels alsmede een toegangspass tot uw box. Veiligheid is dan ook gegarandeerd wanneer u een box huurt bij Okebox.

Okebox is de goedkoopste dienstverlener in de regio

Uw spullen opslaan in een box van Okebox is de meest ideale oplossing wanneer u geen ruimte heeft voor uw spullen. Doordat overeenkomsten maandelijks opzegbaar zijn is het ideaal als u tussentijdse plaats nodig heeft voor het opslaan voor uw spullen. Zo zit u er niet lang aan vast en kunt u altijd snel en direct weer over uw spullen beschikken. Dit maakt het net als de tarieven zeer aantrekkelijk om een box te huren bij Okebox. Okebox is al vele jaren de goedkoopste en onderscheidende dienstverlener in de regio. Bent u dus op zoek naar geschikte en veilige opslagruimte, twijfel dan niet langer en huur een box bij Okebox. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Okebox, dat altijd een aanbod op maat voor u heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslag huren Zeeburg

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslag huren Zeeburg

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslag huren Zeeburg

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: goedkope box huren Zeeburg, goedkope opslag Zeeburg, goedkope opslagruimte Zeeburg, huur een goedkope box Zeeburg, opslag Zeeburg, goedkope opslag huren Zeeburg, goedkope opslagruimte Zeeburg, grote opslagruimte Zeeburg