okebox - Opslagruimte Amsterdam-Noord nodig?

Wij raden de opslagboxen van Okebox aan:

 • Altijd een super service met een snelle reactie betreft de informatie die je nodig hebt om een beslissing te kunnen maken. Zeker wanneer je geen idee hebt van de grote van de benodigde box.

  Fijn communiceren met zo’n snelle reactie!
  Evert de Ruiter - Zaandam
 • Je ontvangt altijd een goede service met een lach van de medewerkers die meedenken met hoeveel ruimte nodig is en welke mogelijkheden er nog meer zijn.

  Meedenken in ruimte
  Sven Heddes - Edam
 • Wij hadden een self-storage box nodig om tijdelijk spullen op te slaan. De keuze was vrij simpel! Okebox was verreweg het goedkoopste!

  Self-storage huren was echt eenvoudig
  Margreet Ton - Purmerend
Klanten beoordelingen Klantbeoordeling: ★★★★★ 9.3
Gebaseerd op 32 reviews
10 1

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslagruimte Amsterdam-Noord nodig?

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

Mogelijkheden Opslagruimte Amsterdam-Noord bij OKEBOX huren:

inboedel - Opslagruimte Amsterdam-Noord nodig?

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte Amsterdam-Noord nodig?

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte Amsterdam-Noord nodig?

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Op zoek naar opslagruimte in Amsterdam-Noord?

U gaat verhuizen van of naar regio Amsterdam-Noord of woont u in Amsterdam-Noord en komt u simpelweg ruimte te kort? Een nieuwe stek, een nieuw begin, een nieuw avontuur of een nieuwe bank. Hoe dan ook wacht u een mooie toekomst. Maar in de tussentijd steken zorgen de kop op. Wat te doen met al mijn spullen? Opslagruimte in Amsterdam-Noord is wat u zoekt. Ontdek nu waarom Okebox de oplossing vormt voor al uw zorgen.

opslag huren amsterdam - Opslagruimte Amsterdam-Noord nodig?

De voordelen van opslagruimte huren

Opslagruimte huren in Amsterdam-Noord is nergens anders zo voordelig als bij OKEBOX. Zo hanteert Okebox niet enkel één van de laagste prijzen van de regio, maar is alles zeer snel en eenvoudig voor u geregeld. Al uw spullen worden droog en veilig opgeslagen tot het moment dat u ze weer wenst op te halen. Bovendien kunt u ten aller tijden verhuizen naar een grotere of kleinere box. Wenst u meer te weten te komen over de voordelen van Okebox of wenst u meer informatie over onze handige manier van werken? Bent u op zoek naar opslagruimte in Amsterdam-Noord? Neem dan direct contact met ons op. Een van onze enthousiaste medewerkers staat u graag te woord.

Een box huren is ideaal voor al uw spullen

Of u nu thuis ruimte te kort komt of u op het punt staat om te verhuizen en uw pand tijdig leeg moet zijn; bij Okebox kunt u al uw spullen veilig bewaren. Opslagruimte in Amsterdam-Noord is nooit eerder zo handig geweest. Of het nu gaat om koffersets, muziekinstrumenten, winterbanden of motors: wij hebben de ruimte die u nodig hebt.

Vandaag nog een box huren?

Uw opslagruimte is zo geregeld!

Neem contact met ons op voor of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gebruik maken van opslagruimte in Amsterdam-Noord

De meeste andere aanbieders om een box te huren in Amsterdam-Noord zitten op afgelegen locaties in Amsterdam-Noord. Daarnaast is het voor veel huurders een behoorlijke reis om van huis naar bv. de Zuidas te komen met alle bijkomende drukte. Samen met onze lage prijs is de locatie voor veel Amsterdam-Noordmers een reden om naar OKEBOX in Volendam te rijden. U bent slechts 15 minuten onderweg, zonder file! Wacht als Amsterdam-Noordmer niet langer en kies er voor om uw te box huren Amsterdam-Noord te verplaatsen naar OKEBOX.

Soorten opslag:

Voor de particulier hebben biedt OKEBOX de volgende soorten opslag aan:

Voor de Zakelijke markt bieden we aan:

Gebruik maken van opslagruimte Amsterdam-Noord

Om gebruik te maken van een box bij Okebox kunt u online een offerte-aanvraag indienen. U krijgt binnen 1 werkdag een passende offerte in uw mailbox. Uiteindelijk zal ter plekke duidelijk worden hoeveel ruimte u daadwerkelijk nodig heeft. Er gaat namelijk veel meer in een m3 dan u bij voorbaat denkt nodig te hebben! Zo weten we zeker dat iedere klant de juiste hoeveelheid opslagruimte beschikbaar heeft en niemand teveel betaald. Wilt u te weten komen hoeveel opslagruimte u denkt nodig te hebben? Gebruik dan onze handige Ruimtecalculator.

Okebox biedt Opslagruimte Amsterdam-Noord ook aan in:

Wij zijn handig voor alle steden en dorpen in de buurt. Uiteraard ook de goedkoopste en parkeren kan eenvoudig voor de deur.

Niet alleen zijn onze opslagruimtes voorzien van optimale beveiliging. Wij maken het u ook zeer eenvoudig om uw spullen in uw ruimte te plaatsen. Snel, betaalbaar en efficiënt.

Tags voor Opslagruimte Amsterdam-Noord: grote opslagruimte huren Amsterdam-Noord, makkelijk bereikbare opslagruimte huren Amsterdam-Noord, opslagruimte Amsterdam-Noord huren, huur opslagruimte Amsterdam-Noord, opslagruimte Amsterdam-Noord huren, huur opslagruimte Amsterdam-Noord, voordelige opslagruimte huren Amsterdam-Noord, tijdelijke opslagruimte Amsterdam-Noord huren, goedkope opslagruimte Amsterdam-Noord, goedkope opslagruimte Amsterdam-Noord, goedkope opslagruimte huren Amsterdam-Noord, voordelige opslagruimte Amsterdam-Noord, box huren Amsterdam-Noord, opslagbox huren Amsterdam-Noord, goedkope opslag Amsterdam-Noord, toegankelijke opslag Amsterdam-Noord, huur een opslagbox Amsterdam-Noord, opslag Amsterdam-Noord, opslag huren Amsterdam-Noord, opslag in Amsterdam-Noord huren, huur opslag Amsterdam-Noord, goedkope opslag huren Amsterdam-Noord, voordelige opslag huren Amsterdam-Noord

Vraag meer informatie aan om opslagruimte te huren

 • Vul een waarde tussen 1 en 200 in.