okebox - Opslagruimte Amsterdam Oost

Wij raden de opslagboxen van Okebox aan:

 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • Je ontvangt altijd een goede service met een lach van de medewerkers die meedenken met hoeveel ruimte nodig is en welke mogelijkheden er nog meer zijn.

  Meedenken in ruimte
  Sven Heddes - Edam
 • Ik dacht eerst wat een boeven zijn dat: een beetje mij in de maling nemen door op Amsterdam te adverteren, maar ze zijn  zoveel goedkoper en zelfs beter bereikbaar dat ik toch voor ze heb gekozen! En het mooiste is nog: het scheelt me €1.200,- per jaar! Ik ben er blij mee.

  Zocht een opslag in Amsterdam, maar Volendam is goedkoper
  Robbert Kuijpers, Amsterdam-Noord
Klanten beoordelingen Klantbeoordeling: ★★★★★ 9.3
Gebaseerd op 32 reviews
10 1

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslagruimte Amsterdam Oost

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

Mogelijkheden Opslagruimte Amsterdam Oost bij OKEBOX huren:

inboedel - Opslagruimte Amsterdam Oost

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte Amsterdam Oost

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte Amsterdam Oost

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Op zoek naar opslagruimte in Amsterdam Oost?

U gaat verhuizen van of naar regio Amsterdam Oost of woont u in Amsterdam Oost en komt u simpelweg ruimte te kort? Een nieuwe stek, een nieuw begin, een nieuw avontuur of een nieuwe bank. Hoe dan ook wacht u een mooie toekomst. Maar in de tussentijd steken zorgen de kop op. Wat te doen met al mijn spullen? Opslagruimte in Amsterdam Oost is wat u zoekt. Ontdek nu waarom Okebox de oplossing vormt voor al uw zorgen.

Een box huren is ideaal voor al uw spullen

Of u nu thuis ruimte te kort komt of u op het punt staat om te verhuizen en uw pand tijdig leeg moet zijn; bij Okebox kunt u al uw spullen veilig bewaren. Opslagruimte in Amsterdam Oost is nooit eerder zo handig geweest. Of het nu gaat om koffersets, muziekinstrumenten, winterbanden of motors: wij hebben de ruimte die u nodig hebt.

De voordelen van opslagruimte huren

Opslagruimte huren in Amsterdam Oost is nergens anders zo voordelig als bij OKEBOX. Zo hanteert Okebox niet enkel één van de laagste prijzen van de regio, maar is alles zeer snel en eenvoudig voor u geregeld. Al uw spullen worden droog en veilig opgeslagen tot het moment dat u ze weer wenst op te halen. Bovendien kunt u ten aller tijden verhuizen naar een grotere of kleinere box. Wenst u meer te weten te komen over de voordelen van Okebox of wenst u meer informatie over onze handige manier van werken? Bent u op zoek naar opslagruimte in Amsterdam Oost? Neem dan direct contact met ons op. Een van onze enthousiaste medewerkers staat u graag te woord.

opslag huren amsterdam - Opslagruimte Amsterdam Oost

Vandaag nog een box huren?

Uw opslagruimte is zo geregeld!

Neem contact met ons op voor of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gebruik maken van opslagruimte in Amsterdam Oost

De meeste andere aanbieders om een box te huren in Amsterdam Oost zitten op afgelegen locaties in Amsterdam Oost. Daarnaast is het voor veel huurders een behoorlijke reis om van huis naar bv. de Zuidas te komen met alle bijkomende drukte. Samen met onze lage prijs is de locatie voor veel Amsterdam Oostmers een reden om naar OKEBOX in Volendam te rijden. U bent slechts 15 minuten onderweg, zonder file! Wacht als Amsterdam Oostmer niet langer en kies er voor om uw te box huren Amsterdam Oost te verplaatsen naar OKEBOX.

Soorten opslag:

Voor de particulier hebben biedt OKEBOX de volgende soorten opslag aan:

Voor de Zakelijke markt bieden we aan:

Gebruik maken van opslagruimte Amsterdam Oost

Om gebruik te maken van een box bij Okebox kunt u online een offerte-aanvraag indienen. U krijgt binnen 1 werkdag een passende offerte in uw mailbox. Uiteindelijk zal ter plekke duidelijk worden hoeveel ruimte u daadwerkelijk nodig heeft. Er gaat namelijk veel meer in een m3 dan u bij voorbaat denkt nodig te hebben! Zo weten we zeker dat iedere klant de juiste hoeveelheid opslagruimte beschikbaar heeft en niemand teveel betaald. Wilt u te weten komen hoeveel opslagruimte u denkt nodig te hebben? Gebruik dan onze handige Ruimtecalculator.

Okebox biedt Opslagruimte Amsterdam Oost ook aan in:

Wij zijn handig voor alle steden en dorpen in de buurt. Uiteraard ook de goedkoopste en parkeren kan eenvoudig voor de deur.

Niet alleen zijn onze opslagruimtes voorzien van optimale beveiliging. Wij maken het u ook zeer eenvoudig om uw spullen in uw ruimte te plaatsen. Snel, betaalbaar en efficiënt.

Tags voor Opslagruimte Amsterdam Oost: grote opslagruimte huren Amsterdam Oost, makkelijk bereikbare opslagruimte huren Amsterdam Oost, opslagruimte Amsterdam Oost huren, huur opslagruimte Amsterdam Oost, opslagruimte Amsterdam Oost huren, huur opslagruimte Amsterdam Oost, voordelige opslagruimte huren Amsterdam Oost, tijdelijke opslagruimte Amsterdam Oost huren, goedkope opslagruimte Amsterdam Oost, goedkope opslagruimte Amsterdam Oost, goedkope opslagruimte huren Amsterdam Oost, voordelige opslagruimte Amsterdam Oost, box huren Amsterdam Oost, opslagbox huren Amsterdam Oost, goedkope opslag Amsterdam Oost, toegankelijke opslag Amsterdam Oost, huur een opslagbox Amsterdam Oost, opslag Amsterdam Oost, opslag huren Amsterdam Oost, opslag in Amsterdam Oost huren, huur opslag Amsterdam Oost, goedkope opslag huren Amsterdam Oost, voordelige opslag huren Amsterdam Oost

Vraag meer informatie aan om opslagruimte te huren

 • Vul een waarde tussen 1 en 200 in.