Kunt u uw spullen niet kwijt? Huur een opslagruimte in Assendelft!

Bij een verhuizing is het nooit helemaal zeker wat er gaat gebeuren. Het kan zomaar gebeuren dat uw eigen huis in Assendelft of omgeving eerder wordt verkocht dan dat u in het volgende huis terecht kunt. Of dat er aan uw nieuwe huis in Assendelft nog zoveel geklust moet worden dat u er tijdelijk nog niet in kunt. In zo`n situatie zit u natuurlijk met een probleem, want waar laat u in de tussentijd uw hele inboedel? Natuurlijk kunt u altijd proberen om uw spullen ergens bij vrienden te stallen, maar dan moet u wel net geluk hebben dan er iemand met ruimte in de buurt woont. Veel makkelijk is het om op zoek te gaan naar een opslagruimte in Assendelft.

Waarom Okebox?

Met Okebox vind u gegarandeerd het beste aanbod voor een goede opslagruimte in Assendelft voor de laagste prijs. U kunt kiezen uit boxen met diverse afmetingen, waardoor het niet uitmaakt hoeveel spullen u kwijt wilt. Daarnaast is Okebox ideaal voor een tijdelijke opslag. Het maandbedrag is, zeker afgezet tegen de kosten voor een verhuizing, erg laag en u kunt de box op ieder moment weer leeghalen en het huurcontract opzeggen. Op deze manier biedt Okebox u de grootste flexibiliteit voor de laagste prijs.

 

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslagruimte Assendelft

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam

Veiligheid gegarandeerd

Daarnaast doen we ons best om u zo goed mogelijk te helpen met de tijdelijke verhuizing naar de tijdelijke opslagruimte in Assendelft. Als u wilt helpen wij u met verhuizen en kunt u uw tijd en energie aan andere zaken besteden. Zodra u een opslagbox heeft uitgekozen, krijgt u van ons een eigen slot, met twee sleutels en een toegangspas. De toegangspas heeft u nodig om ons beveiligde complex binnen te komen. Uw spullen worden namelijk veilig bewaard. Elke sleutel staat geregistreerd en we hebben 46 camera`s die 24 uur per dag alles in de gaten houden.

Bereken wat u nodig heeft

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte in Assendelft? Kijk dan ook eens bij onze ruimtecalculator. Hiermee komt u heel eenvoudig te weten hoeveel opslagruimte u nodig heeft en hoeveel u dit gaat kosten. Met Okebox vindt u gegarandeerd de beste opslagruimte voor de laagste prijs.

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslagruimte Assendelft

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte Assendelft

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte Assendelft

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: goedkope box huren Assendelft, goedkope opslag Assendelft, goedkope opslagruimte Assendelft, huur een goedkope box Assendelft, opslag Assendelft, goedkope opslag huren Assendelft, goedkope opslag ruimte Assendelft, opslagruimte Assendelft