Betaalbare opslagruimte voor Avenhorn

U heeft een overdaad aan spullen die u niet meer kwijt kunt? Of misschien heeft u tijdelijke opslag nodig voor een grote hoeveelheid goederen? Overweeg dan eens om een OKEBOX opslagruimte te huren. Bij ons weet u namelijk zeker dat uw spullen geheel veilig worden opgeslagen. Dat niet alleen, u kunt er bij ons ook op rekenen dat u niet vastzit aan contracten voor langere tijd. Elk contract bij ons is maandelijks opzegbaar. Als u woonachtig bent in Avenhorn, of een van de omliggende gemeenten, dan is een opslagruimte bij OKEBOX een perfecte oplossing. Wist u bijvoorbeeld dat onze opslagruimtes worden beschermd door maar liefst 46 verschillende camera’s die alles in de gaten houden?

 

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslagruimte Avenhorn

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam

Opslagruimte Avenhorn

Voor opslagruimte Avenhorn neemt u contact op met OKEBOX. Bij het uitzoeken van een goede opslagruimte voor uw waardevolle spullen is een aantal zaken belangrijk. U moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat u een ruimte kiest waar u al uw spullen kwijt kunt. De prijs van een opslagruimte is belangrijk, maar het is ook zaak om een opslagruimte te kiezen waar goed aan de veiligheid van uw spullen gedacht wordt. Dan hebben we het niet alleen over beveiliging tegen eventuele diefstal, maar ook over maatregelen om brand en wateroverlast tegen te gaan. Bij OKEBOX zit u wat dat betreft goed. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat u uw spullen met een gerust hart achter kunt laten.

Meer weten over opslagruimte Avenhorn?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wil weten over de mogelijkheden die u met de opslagruimte van OKEBOX heeft. We vertellen u graag hoe groot de ruimtes zijn die we tot onze beschikking hebben en hoe flexibel de contracten zijn die u bij ons af kunt sluiten. U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op onze website, waar we alle informatie over onze opslagruimte voor u op een rijtje hebben gezet.

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslagruimte Avenhorn

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte Avenhorn

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte Avenhorn

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: goedkope box huren Avenhorn, goedkope opslag Avenhorn, goedkope opslagruimte Avenhorn, huur een goedkope box Avenhorn, opslag Avenhorn, goedkope opslag huren Avenhorn, goedkope opslag ruimte Avenhorn, opslagruimte Avenhorn