De beste opslagruimte voor De Rijp

U bent woonachtig in De Rijp en zoekt u opslagruimte in de buurt? Misschien staat u op het punt te verhuizen en heeft u tijdelijk een plek nodig waar u een deel van uw spullen tijdelijk kwijt kunt? U bent bij OKEBOX dan aan het juiste adres. Onze opslagruimtes hebben namelijk een aantal belangrijke kenmerken. Als eerste zijn al onze opslagboxen ruim opgezet, zodat u hier veel spullen kwijt kunt. Ook zorgen wij goed voor de veiligheid van onze boxen, zodat u zeker weet dat uw spullen hier geheel veilig kunnen staan. En als laatste, maar niet geheel onbelangrijk, wij bieden u zeer lage prijs voor het opbergen van uw spullen.

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslagruimte De Rijp

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam

Opslagruimte De Rijp

Als u in De Rijp woont, of hier een bedrijf heeft, en in de buurt opslagruimte zoekt, dan raden we u aan om eens langs te komen bij OKEBOX. U kunt dan zien hoe onze faciliteiten er uitzien en als u overtuigd bent direct een van onze ruimtes huren. U zit bij ons niet meteen vast aan een langdurig contract. Ongeacht of u een contract voor korte of langere tijd afsluit, kunt u bij ons namelijk altijd maandelijks opzeggen. Dit houdt in dat u niet aan onze diensten vastzit als u bijvoorbeeld onverhoopt sneller uw nieuwe woonruimte kunt betrekken. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Dit kan persoonlijk, u kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Meer weten over opslagruimte De Rijp?

Voor opslagruimte De Rijp zit u bij OKEBOX goed. Het huren van een box is snel en eenvoudig geregeld, waarnaast wij er ook voor kunnen zorgen dat uw spullen snel naar uw box verhuisd worden. Het is door onze flexibele contracten zeer aantrekkelijk om bij ons voor kortere tijd een box te huren, alhoewel u de spullen natuurlijk ook langere tijd bij ons kunt laten staan. U krijgt bij ons een tweetal sleutels en een speciale toegangspas om toegang tot uw box te krijgen. Meer weten? U vindt alle informatie overzichtelijk bij elkaar op onze website!

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslagruimte De Rijp

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte De Rijp

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte De Rijp

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: goedkope box huren De Rijp, goedkope opslag De Rijp, goedkope opslagruimte De Rijp, huur een goedkope box De Rijp, opslag De Rijp, goedkope opslag huren De Rijp, goedkope opslag ruimte De Rijp, opslagruimte De Rijp