De opslagruimte voor Katwoude

Voor mensen die woonachtig zijn in Katwoude, of die hier hun kantoor hebben, richten wij graag de aandacht op het volgende. Zoekt u opslagruimte, tijdelijk of voor onbepaalde tijd? We raden u dan aan om eens de boxen van OKEBOX in overweging te nemen. Deze opslagruimte is gevestigd in Volendam, wat voor iedereen in Katwoude letterlijk om de hoek is. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar zakelijke opslagruimte, maar ook als u bijvoorbeeld tijdelijk uw inboedel op een veilige plek op wil slaan. Ook als u bij uw bedrijf geen ruimte meer heeft voor uw hele voorraad, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslagruimte Katwoude

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam

Opslagruimte Katwoude

Er is een aantal dingen heel belangrijk als u op zoek bent naar een betrouwbare opslagruimte. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld de veiligheid van de spullen die u in uw box neerzet. Wij zorgen er voor dat inbrekers geen kans maken bij uw box, maar denken ook aan zaken als brandveiligheid en wateroverlast. Het is ook belangrijk dat u in uw box genoeg ruimte heeft om al uw spullen neer te zetten. U zult zien dat u bij ons een flinke ruimte tot uw beschikking heeft en dat u daar heel wat kwijt kunt! Een betere prijs/kwaliteit verhouding zult u niet snel tegenkomen!

Meer weten over opslagruimte Katwoude?

Voor meer informatie over opslagruimte Katwoude kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, waar nog eens bij komt dat u zeven dagen per week bij uw box kunt komen. Het is dan ook al deze dagen mogelijk om spullen uit uw box te halen of hier nieuwe items in te plaatsen. U bent altijd welkom om eens bij ons langs te komen en de opslagruimtes te bekijken. U kunt hier dan ook gelijk een box bij ons huren.

 

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslagruimte Katwoude

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte Katwoude

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte Katwoude

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: goedkope box huren Katwoude, goedkope opslag Katwoude, goedkope opslagruimte Katwoude, huur een goedkope box Katwoude, opslag Katwoude, goedkope opslag huren Katwoude, goedkope opslag ruimte Katwoude, opslagruimte Katwoude