Op zoek naar opslagruimte nabij Landsmeer? Huur dan een Okebox

Zit u midden in een verhuizing en kunt u nergens uw spullen kwijt? Stop ze dan zo lang in een opslagruimte nabij Landsmeer. Op deze manier kunt u rustig de tijd nemen voor uw verhuizing, verbouwing of lange reis, zonder dat uw meubels in de weg staan. Met een opslagruimte nabij Landsmeer van Okebox bent u zonder meer het beste uit. Een Okebox is gegarandeerd de goedkoopste van de omgeving en als u wilt helpen we u ook nog eens met de verhuizing.

Diverse maten

Bij Okebox kunt u kiezen uit diverse soorten en maten opslagruimtes. De kleinste die we in de aanbieding hebben is 12 kubieke meter en de grootste 21 kubieke meter. Dat is in principe genoeg om uw hele inboedel op te slaan, zelfs van een groot huis. Daarbij krijgt u van ons anderhalf uur gratis verhuisservice om u alle zorg van het verhuizen uit handen te nemen. Zo kunt u zich richten op uw verbouwing of verhuizing.

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslagruimte Landsmeer

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam

Ook zakelijk interessant

Daarnaast is een opslagruimte nabij Landsmeer natuurlijk niet alleen handig voor particulieren. Ook voor bedrijven kan het heel handig zijn om een extra opslagruimte te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om uw papieren archief op te slaan, of bepaalde goederen die u tijdelijk niet nodig heeft. Het voordeel van een Okebox is dat u standaard twee sleutels plus een toegangspas van ons krijgt. Daarmee kunt u op ieder moment van de dag bij uw opslagruimte komen en goederen in- en uitladen. Daarnaast laten we ons er op voorstaan dat de veiligheid van uw goederen gegarandeerd is. We hebben 46 camera`s die uw bezittingen 24 uur per dag in de gaten houden.

Flexibel en goedkoop

Daarnaast is het mogelijk om uw opslagruimte op ieder moment ook weer op te zeggen. Op deze manier zijn we niet alleen het goedkoopst, maar ook het meest flexibel. U zit bij ons nergens aan vast. Ook als u uw spullen maar voor een korte tijd wilt opslaan. Bent u op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Landsmeer? Aarzel dan niet en vul de ruimtecalculator in. Daarmee weet u binnen de kortste keren hoeveel opslagruimte u nodig heeft en hoeveel u daarvoor moet betalen.

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslagruimte Landsmeer

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte Landsmeer

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte Landsmeer

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: goedkope box huren Landsmeer, goedkope opslag Landsmeer, goedkope opslagruimte Landsmeer, huur een goedkope box Landsmeer, opslag Landsmeer, goedkope opslag huren Landsmeer, goedkope opslag ruimte Landsmeer, opslagruimte Landsmeer