Op zoek naar opslagruimte nabij Oostzaan? Neem een Okebox

Door een opslagruimte nabij Oostzaan te huren kunt u al uw overbodige spullen kwijt. Met Okebox maakt het daarbij niet uit of u slechts een tijdelijk onderkomen nodig heeft voor uw spullen, of dat u wellicht zakelijk een extra ruimte nodig heeft als (tijdelijk) magazijn. Bij Okebox staan we garant voor de veiligheid van uw spullen, helpen we u met verhuizen, kunt u op ieder mogelijk moment uw spullen ophalen en doen we dat ook nog eens voor de allerbeste prijs.

 

Waarom een opslagruimte

Soms ontkomt u er gewoon even niet aan. Uw huis staat barstensvol met spullen en u kunt ze nergens kwijt. Bijvoorbeeld als u net midden in een verhuizing zit, waarbij uw eigen huis al eerder is verkocht. Of als u van plan bent om een grote verbouwing te realiseren in uw huis. Daarnaast komt het natuurlijk ook voor dat mensen soms op een lange reis gaan en daarvoor hun huur opzeggen. Het is zonde om dan ook nog al je spullen te moeten verkopen. Net zo makkelijk sla je ze tijdelijk op in een opslagruimte nabij Oostzaan.

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslagruimte Oostzaan

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam

Ook zakelijk interessant

Ook zakelijk gezien kan wat extra ruimte soms heel handig zijn. Een kantoorruimte kost u waarschijnlijk meer dan onze opslagruimte. Dus maak uw archief eens leeg en stop alle documenten die toch nauwelijks nodig hebt gewoon in een extra opslagruimte. Op deze manier heeft u genoeg ruimte voor alle belangrijke spullen en staat de rest niet in de weg. Daarbij helpen we u ook nog eens met de hele verhuizing. Bij Okebox krijgt u anderhalf uur gratis verhuizen cadeau als u uw spullen verhuisd naar onze opslagruimte nabij Oostzaan.

Veilig en flexibel

Daar liggen ze vervolgens super veilig. We hebben 46 camera`s die uw spullen 24 uur per dag in de gaten houden. Zelf krijgt u van ons een toegangspas en twee sleutels zodat u op ieder moment spullen kan brengen of ophalen. Daarnaast zijn we heel flexibel. Heeft u de ruimte niet meer nodig, dan kunt u de ruimte gewoon opzeggen. Boxen zijn er in verschillende maten en variëren tussen de 12 en 21 kubieke meter. Bent u geïnteresseerd geraakt? Vul dan eens de ruimtecalculator in. Daarmee komt u er zo achter hoeveel ruimte u nodig heeft en hoeveel dat kost.

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslagruimte Oostzaan

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte Oostzaan

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte Oostzaan

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: goedkope box huren Oostzaan, goedkope opslag Oostzaan, goedkope opslagruimte Oostzaan, huur een goedkope box Oostzaan, opslag Oostzaan, goedkope opslag huren Oostzaan, goedkope opslag ruimte Oostzaan, opslagruimte Oostzaan