ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Wij hadden een self-storage box nodig om tijdelijk spullen op te slaan. De keuze was vrij simpel! Okebox was verreweg het goedkoopste!

  Self-storage huren was echt eenvoudig
  Margreet Ton - Purmerend
 • Goed geholpen door de medewerkers. Ik kan altijd snel bij mijn spullen terecht, het is namelijk slechts op 10 min rijden van Purmerend!

  Binnen 10 minuten!
  Joost Henneman, Purmerend
 • Elke keer als ik binnenkom, al 3 jaar, wordt ik vriendelijk begroet en vragen ze hoe het met je gaat! Dat is pas klant vriendelijk!

  Altijd vriendelijk
  Jos Hendrix, Purmerend
Zoekt u een opslagruimte in Purmerend?

Stel: Uw vader of moeder gaat naar een verzorgingstehuis. Het ouderlijke huis wordt leeggehaald en verkocht. Wat doet u ondertussen met de spullen die u niet direct kwijt kan?
Het kan ook zijn dat uzelf kleiner gaat wonen, de verhuiswagen komt eraan en u blijft achter met een aantal spullen die niet in uw nieuwe woning passen.
Dit zijn situaties die iedere dag voorkomen. Bij www.okebox.nl kunt u voordelig een tijdelijke opslagruimte huren. Uw spullen worden droog en netjes ingepakt bewaard op een goed beveiligde plek.

Opslagruimte Purmerend voor particulieren of bedrijven

Particulieren die thuis aan het opruimen zijn geslagen, komen vaak op zolder of in hun garage spullen tegen die ze een lange tijd niet nodig hebben. Denk aan skispullen, tuinmeubilair, kinderfietsen en kinderzitjes, fitness apparatuur, surfplanken, muziekinstrumenten, kerstversiering, winterbanden etc.
Het is handig een opslagruimte te huren waarin al deze spullen veilig opgeborgen kunnen worden.
Bedrijven hebben ook vaak opslagruimte nodig. Denk aan advocatenbureau´s die een aantal jaren lang hun dossiers moeten bewaren of kleine zelfstandige ondernemers die hun gereedschap, voorraden of materialen veilig op willen slaan.

Bereken zelf hoeveel opslagruimte u nodig heeft

Als u een opslagruimte Purmerend zoekt, wilt u natuurlijk wel weten hoe groot de opslagruimte moet zijn voor de voorraad spullen die u wilt opslaan.
U zult verbaasd staan hoeveel spullen u kwijt kunt in één vierkante meter.
Op de website www.okebox.nl kunt u via een speciale rekenmodule zelf heel makkelijk uitrekenen hoe groot de box moet zijn die u nodig denkt te hebben.

Veiligheid opslagruimte Purmerend

De opslagruimte in Purmerend wordt 24 uur middels 46 camera´s bewaakt.
Alle sleutels van de opslagruimte staan geregistreerd. Wanneer u een opslagbox huurt, ontvangt u een slot met twee sleutels en een persoonlijke toegangspas.
U kunt ervan uitgaan dat uw box met spullen te allen tijden goed wordt beveiligd.
Heeft u uw spullen nodig, dan heeft u toegang tot uw box.
Bent u op zoek naar een veilige opslagruimte voor uw spullen, vraag dan nu een offerte aan

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

 

inboedel - Opslagruimte Purmerend

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte Purmerend

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte Purmerend

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer