Op zoek naar een opslagruimte in Wormer? U vindt hem bij Okebox!

Bent u op zoek naar opslagruimte in Wormer of omgeving? Dan bent u bij Okebox aan het juiste adres. Onze opslagruimte is gegarandeerd de goedkoopste in Wormer en omgeving. Bovendien doen we ons best om zo goed mogelijk te helpen. Zo bieden we een verhuishulp aan, als u zelf moeite heeft om alle spullen over te brengen en kunt u op ieder moment de spullen ook weer op komen halen en het huurcontract stopzetten. Ideaal dus als u een tijdje van uw spullen af wilt.

Waarom een opslagruimte?

Dit kan bijvoorbeeld heel fijn zijn als u net in een verhuizing zit, maar uw eigen huis al eerder heeft verkocht dan dat u in uw nieuwe huis terecht kunt. In dat geval is het fijn om een opslagruimte nabij Wormer te hebben waar u rustig uw spullen kunt parkeren om u vervolgens te richten op uw nieuwe huis. Ook bij een grote verbouwing is het soms fijn om (een deel van) uw spullen op te slaan in een opslagruimte, zodat u uw handen vrij heeft. Ook voor bedrijven is het soms handig om een externe opslagruimte te hebben. Bijvoorbeeld als uw archief te groot wordt en uw kantoor te klein.

 

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslagruimte Wormer

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam

Veiligheid voorop

Bij Okebox kunt u kiezen tussen diverse maten opslagruimtes. De kleinste die wij hebben is 13,5 kubieke meter. Dat loopt door tot een maximale opslagruimte van maar liefst 22,5 kubieke meter. In principe is dit zelfs voor de grootste inboedel genoeg. Heeft u er eentje gekozen, dan helpen wij u dus eventueel met de verhuizing en krijgt u van ons een toegangspas, plus twee sleutels. Hiermee kunt u op ieder moment van de dag bij uw spullen. Daarnaast is veiligheid uiteraard erg belangrijk voor ons. Op ons complex liggen veel waardevolle spullen opgeslagen en die bewaken wij 24 uur met dag met 46 camera`s. Op deze manier hoeft u zich nergens druk over te maken.

Ruimtecalculator

Bent u op zoek naar opslagruimte in Wormer of omgeving? Aarzel dan niet en bereken met de ruimtecalculator hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw spullen. Vervolgens kunt u kijken welke opslagbox het beste bij u past en hoeveel deze kost. Één ding is zeker. Met Okebox bent u zonder meer het beste uit.

 

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslagruimte Wormer

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte Wormer

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte Wormer

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: goedkope box huren Wormer, goedkope opslag Wormer, goedkope opslagruimte Wormer, huur een goedkope box Wormer, opslag Wormer, goedkope opslag huren Wormer, goedkope opslag ruimte Wormer, opslagruimte Wormer