Huur opslagruimte Zaandam bij Okebox, wij hebben de ruimte die u nodig heeft!

Bent u op zoek naar meer opslagruimte en weet u niet waar u heen moet met uw spullen? Dan heeft Okebox voor u de perfecte oplossing in huis. Bij Okebox kunt u namelijk al uw spullen tijdelijk opslaan, zonder dat u er ook maar enig omkijken naar heeft. Of het nu gaat om een tijdelijke verhuizing of spullen die in de weg staan, u kunt een opslagruimte Zaandam nergens zo goedkoop krijgen als bij Okebox. U kunt verhuishulp krijgen en alles wordt snel en efficiënt geregeld. Bij Okebox staan uw spullen dan ook veilig opgeslagen en wordt de beste kwaliteit en service geboden.

Schermafbeelding 2014 08 20 om 11.47.18 300x251 - Opslagruimte Zaandam nodig?

Slechts op een kwartiertje afstand!

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!

Optimale veiligheid wordt gegarandeerd bij het huren van een box

Opslagruimte Zaandam is dan ook snel geregeld via Okebox. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod op maat, waarbij een snelle en uitstekende service wordt geboden. Zo worden uw spullen altijd op een correcte en efficiënte manier verplaatst en opgeborgen. Een box naar keuze is snel geregeld en de overeenkomst wordt direct ter plaatse geregeld. Na overeenkomst krijgt u een slot met twee sleutels en alsmede een toegangspas tot uw box. Alle spullen staan dan ook zeer veilig en droog opgeslagen. Elke sleutel staat geregistreerd, waardoor de veiligheid gegarandeerd wordt. Daarnaast wordt alles 24 uur per dag door 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

 • Een van de redenen waarom ik gebruik maak van OKEBOX is dat er altijd personeel aanwezig is tijdens openingsuren! Heel fijn die extra controle!

  Vriendelijk personeel
  Maurice Boeij - Zaandam
 • Na vergelijken van verschillende opslagverhuurders in Zaandam, besloten we toch voor OKEBOX te gaan, zij schelen een hoop in prijs, dan maar geen opslagruimte in Zaandam.

  Wij hadden opslagruimte in Zaandam nodig
  Eelco Ellens - Zaandam
 • Altijd een super service met een snelle reactie betreft de informatie die je nodig hebt om een beslissing te kunnen maken. Zeker wanneer je geen idee hebt van de grote van de benodigde box.

  Fijn communiceren met zo’n snelle reactie!
  Evert de Ruiter - Zaandam

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Opslagruimte Zaandam nodig?

Okebox is de vrijwel de goedkoopste dienstverlener in de regio!

Uw spullen in een opslagruimte Zaandam is dan ook de perfecte oplossing. Ook wanneer u een overeenkomst bent aangegaan, dan is deze maandelijks opzegbaar of tussentijds aanpasbaar. Daardoor zit u nergens voor lange tijd aan vast, wat het aantrekkelijk maakt om tijdelijk uw spullen op te slaan in een box van Okebox. Okebox is daarnaast veruit de goedkoopste dienstverlener in de regio. Kwaliteit, service en maatwerk staan dan ook voorop bij Okebox dat snel en efficiënt het verhuizen en opslaan van uw spullen voor u regelt. Een box huren is dan ook snel en eenvoudig geregeld bij Okebox.

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Opslagruimte Zaandam nodig?

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Opslagruimte Zaandam nodig?

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Opslagruimte Zaandam nodig?

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: box huren Zaandam, goedkope opslag Zaandam, goedkope opslagruimte Zaandam, huur een box Zaandam, opslag Zaandam, opslag huren Zaandam, opslag ruimte Zaandam, opslagruimte Zaandam