Self Storage Amsterdam: de oplossing voor uw ruimtegebrek!

Staat de zolder sinds de vorige opruiming alweer vol en zijn er eigenlijk te veel dingen die je niet dagelijks nodig heeft maar ook niet weg wilt gooien? Gaan de zaken zo goed dat jouw normale opslagruimte niet voldoet, maar je bent nog niet toe aan een groter pand? Deze problemen klinken ons bekend in de oren. Veel van onze klanten weten tijdelijk niet waar ze hun spullen moeten opslaan, terwijl de oplossing eigenlijk voor de hand ligt: alledaagse opslagruimteproblemen kunt u simpel verhelpen door gebruik te maken van Self Storage Amsterdam.

Nergens in de regio krijgt u opslagruimte voor zo’n goede prijs!

prijzenstaffel1 - Self storage Amsterdam

ACTIE! Gratis lunch t.w.v. € 25,00

Breng uw spullen onder bij OKEBOX en maak er een gezellig uitje van!
 • Top Service! Mochten gewoon GRATIS de aanhanger van OKEBOX gebruiken. Hoefde er niet even ergens een te huren. Heel fijn!

  Mochten gratis de aanhanger gebruiken
  Bart Vermeer, Amsterdam
 • OKEBOX is qua prijs echt veel interessanter dan de aanbieders in Amsterdam. Logisch, de competitie is hoger en de grond zal duurder zijn. Voor die drie keer per jaar dat ik mijn box bezoek maak ik er dan meteen een leuk dagje uit van aan de haven van Volendam.

  Ik maak er een dagje uit van
  John Polak, Amsterdam
 • M’n man en ik waren op zoek naar goedkope opslagruimte in amsterdam. Okebox is echt aan te bevelen! Super vriendelijk personeel, super goede prijs en hele nette ruimtes!

  Goedkope opslagruimte
  Thea Bergman, Amsterdam

De Self Storage van OKEBOX biedt jou de ruimte

Wij verhuren onze opslagruimtes aan bedrijven en particulieren die tijdelijk of op langere termijn extra ruimte nodig hebben. Ga je samenwonen en moet er een deel van jouw eigen inboedel in opslag? Ga je verhuizen naar een kleinere woning? Gaan de zaken hard en wil je daarom jouw minder hardlopende voorraad niet zo in de weg hebben staan? Voor ieder opslagprobleem is er een Self Storage unit in van OKEBOX. Deze ruimtes zijn ideaal voor het opslaan van dozen met archiefstukken, meubilair, verhuisdozen of eigenlijk alles waar je (tijdelijk) een andere locatie voor nodig heeft.

Het concept Self Storage

Self Storage is een simpel concept waarbij je een opslagruimte huurt. Tot deze Self Storage ruimte in Amsterdam heb je persoonlijk toegang zodat jij te allen tijde bij jouw spullen kunt – je bent er niet van afhankelijk dat een medewerker de sleutel komt brengen en je bent vrij om de ruimte zelf zo in te delen als jij wilt. Dat betekent dat het jouw keuze is welke spullen er makkelijk bereikbaar zijn en welke er wat meer achter in jouw Self Storage ruimte staan. Dus als je een simpele oplossing zoekt voor jouw (tijdelijke) ruimtegebrek, informeren wij je graag over de mogelijkheden gebruik te maken van onze storage units in Amsterdam. Neem hiervoor direct contact met ons op, dan voorzien wij jou graag van informatie!

OKEBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.

Zéér eenvoudig

Overeenkomsten kunnen per maand opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

Snel geregeld

Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.

Superbeveiliging

Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen.
Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

inboedel - Self storage Amsterdam

Inboedel opslag

Komt u thuis ruimte tekort? Gaat u een periode op reis? Of ergert u zich aan alle rommel thuis? Berg het bij ons op!

Lees meer
Voorraad - Self storage Amsterdam

Voorraad opslag

Bedrijven maken dankbaar gebruik van onze opslagruimtes! Heeft u een berg voorraad wat u niet meer kwijt kunt? Berg het bij ons op!

Lees meer
archief - Self storage Amsterdam

Zakelijke opslag

Naast voorraad opslag zijn wij uitstekend geschikt voor uw werkmateriaal, archief opslag of de ideale partner voor uw webshop.

Lees meer

Tags: Self storagebox huren Amsterdam, goedkope Self storage Amsterdam, toegankelijke self storarge Amsterdam, huur een Self storagebox Amsterdam, self storage Amsterdam, Self storage huren AmsterdamSelf storage Amsterdam, self storing Amsterdam,